Schindler Liften
info

Over Schindler Liften

Schindler Liften is de expert voor de complete levenscyclus van alle typen liften en roltrappen. Van het ontwerp en de installatie tot de service en het onderhoud. Wanneer de tijd daar is, staat Schindler ook voor u klaar voor deskundige modernisering.


Samenwerking Homburg & Schoutsen
Voor de ontwikkeling van Graphic Walls heeft Schindler het gerenommeerde ontwerpbureau Homburg & Schoutsen (sinds 1981) ingeschakeld. Homburg & Schoutsen heeft zijn sporen verdiend in de gebouwde omgeving. Voor elke opdrachtgever van Schindler ontwikkelt Homburg & Schoutsen een op maat gemaakt ontwerp. Ook de logistiek, interne en externe communicatie en de klantcontacten voor Schindler Graphic Walls neemt Homburg & Schoutsen voor zijn rekening.

 

Onderdeel van een wereldwijde speler
Schindler Liften is onderdeel van Schindler Group, een wereldwijde leverancier van mobiliteitsoplossingen. Dagelijks gebruiken één miljard mensen Schindler liften en roltrappen om snel, efficiënt en veilig op hun plek van bestemming te komen. De producten die Schindler biedt variëren van kostenefficiënte oplossingen voor kleinere residentiële budgetten tot innovatieve toegangs- en transportconcepten voor wolkenkrabbers.

 

Meer dan mobiliteit
Schindler Liften denkt verder dan techniek alleen. Ook voor de communicatie met liftgebruikers en het verfraaien van liftinterieurs biedt Schindler passende oplossingen. Schindler Graphic Walls en Schindler Traffic Screens zijn daar representatieve voorbeelden van.

 

www.schindlergraphicwalls.nl/